Historien om Exterminators

I April 1984 fik en flok knægte og tøser en ide om at lave en klub i stil med Mc klubber. Der blev hurtigt lavet et rygmærke, hvor der stod “Baggårds Drengene” opkaldt efter stedet, hvor man mødtes.  I starten var det kun skæg og ballade, men hurtigt kom der kontakt til Odense Kommune og “Poul Beton”. Efter 8 måneder fik vi vores første klubhus. Inden da havde vi dog slået os sammen med en klub fra Vollsmose, “Tigers”, og kaldte klubben Exterminators. Derefter fik vi vores andet klubhus. Hvad der i starten bare havde været en sjov ide, blev pludselig en seriøs ungdomsklub, med et mål om at blive Mc klub.
 


I 1991 lykkedes det så, og året efter flyttede vi ud til det tredje klubhus. Det kostede både blod, sved og spildt øl at sætte det i stand, men det var det hele værd, hvilket enhver gæst vil kunne skrive under på. I efteråret 2001 fik vi vores fjerde klubhus som vi arbejder på. Heldigvis er det ikke bare arbejde. Der har undervejs også været tid til at tage på træf i ind- og udland, samt en masse fester i klubben.


Hvad er så målet med EX MC ?
Generelt er formålet at mødes med Motorcyklen som et naturligt centrum. Meget tid går med at hjælpe hinanden med reparationer og lignende, køre fællestur til træf, fester og ferier på motorcyklen. Men mest af alt lægger vi vægt på kammeratskab og socialt samvær.